Faces of daily life
ik wil hierbij even mijn nieuwe fotoproject promoten :D
voor de facebookers
en
voordat ik vertrek uit Coffs harbour ben ik alvast begonnen met het vastleggen van gezichten. nog 10 dagen te gaan en ik ga naar Brisbane. ik heb er ENORM veel zin in! en omdat ik weet dat ik zo snel ga ben ik eigenlijk wel een beetje uitgekeken hier. de vrienden die ik gemaakt heb zijn of al half uit beeld. of zijn zelf regelmatig in brisbane.. jeej!
het weer is hier DRA-MA! bakken met regen en niet meer warm! toch maar even wachten met truien kopen tot ik 400 km naar t noorden ben gegaan.
mijn nieuwe adres is ,... daar moet je me maar even voor mailen.. ^^
vanavond maar weer even Queensland vs New south wales op tv beetje kijken en natuurlijk DUIMEN voor NL-DUITS ( 4;45 aus tijd).. ik heb hier geen kanaal voor voetbal en de tijden zijn onmogelijk!
No Worries mates! check y'all later!
Hey moppie!
Ja, rot he, die voetbaltijden! hier is het om 3:45 uur geloof ik.. Maar ik ken mezelf, dat word waarschijnlijk gewoon kijken! Tegen Duitsland MOETEN we winnen, want ik heb 5 euro gewed met een andere au pair, en das een hoooop geld hier ;).
Wat spannend met je nieuwe gezin! Ik vond het een super ervaring, alleen al om het nieuwe avondtuur! En natuurlijk omdat ik nu een top gezin heb. Beetje jammer is me slaapkamer hier (check de fotos, week 9 denk ik).. Maarja, je kan niet alles hebben he ;).
Meid zet m op weer! Enne, ik zit hier elke dag in 35+ graden en heeeeeeel benauwd, dus stuur een dagje kou hierheen ;)
Kussen en liefs,
Sanne
ja ik heb ook zin in nieuw avontuur,, OMDAT T KAN haha!. ik zal je kamer zo s ff bekijken haha;) ik wil best koud dagje sturen,,, ik hou me vast voor de zomer in brisbane 0_o'
Hey die Esther,
Wauw te gek dat je binnenkort naar het nieuwe gezin gaat. Ik hoop dat je daar meer geluk hebt. Twijfel vooral niet aan jezelf. Komt helemaal goed en je gaat daar nog helemaal een toptijd krijgen. Ik weet het zeker. Succes met de afronding van de komende 10 dagen en op naar het grote succes.
groetjes van ons allemaal. we missen je.
Miriam