Sorry!
11 mei 2012
🇦🇺
vanuit Australië
al bijna een maand geleden dat ik wat geschreven heb!
momenteel wacht op mijn laptop zodat ik eindelijk fatsoenlijk fotos kan uploaden!
afgelopen maand niet zo heel veel spectaculairs gebeurd.
een beetje sportschool, beetje aan in de bar zitten..haha
ook ben ik een weekendje naar sydney geweest. ik heb vrienden gemaakt hier in coffs en toevallig ging er 1 voor oma naar sydney. en ik kon mee. 2 dagen in Manley gezeten en toen in Sydney met Yvonna afgesproken. het was DUTCH weekend in sydney. zelf niet veel van gemerkt eigenlijk. misschien savonds? maar toen was ik al terug met de ferry naar manley.
ook moet ik even negatief zijn... natuurlijk moet ik dit eigenlijk zelf oplossen maar ik slik het in..
de uren die ik eigenlijk moet werken werk ik nauwelijks dus de $180 is niet elke week zo. dus een 150 is waar ik het meestal mee moet doen. dit zou ik nou zelf niet zo erg vinden als ik vervoer ou hebben. de familie (moeder) geeft als antwoord als ik over een auto begin: dat is toch duur, je kun toch een bus pakken..?
ik zit in North Sapphire beach en hier rijden de bussen nogal RUK.. taxi is $30 om hier te komen..
ik zit er dus erg mee met het feit dat ik ERG afhankelijk ben van anderen, voornamelijk vervoer. ik kan ook niet voor een weekend naar byron of brisbane rijden, wat ik mar al t e graag zou doen.op de maandag als alle kinderen weg zijn en de ouders gaan werken zit ik van 8 tot 4 hier thuis...en om elke dag naar het park of strand te gaan verveeld ook. vooral omdat er om mij heen nog ZOVEEL meer is!
helaas kan de agency de familie er niet toe verplichten enben ik blij dat ik een paar avonden per week langs vrienden kan,,
ik heb het nog steeds erg naar mn zin in australie hoor! het is alleen dat ik onderbetaald en beetje ondergewaardeerd voel.. dit gezegd te hebben heb ik toch bedacht LANGER te willen blijven.
ik wil nog brisbane zien om te kijken of ik het daar fijn vind. want Coffs is waarschijnlijk niet zo werkgelegen... deze keuze is niet zo heel moeilijk geweest. het is uit met de relatie en thuis missen doe ik niet zo erg. en als ik nu terug zou gaan naar APD zal ik toch weer overnieuw moeten beginnen met solliciteren.. dus ik ga eens even kijken hoe wat waar en wanneer!
greetz!
11 mei 2012, 12:31
Lekker blijven genieten!
11 mei 2012, 13:16
Goed om weer wat van je te horen! Nanny in Brisbane, is dat wat?
16 mei 2012, 00:57
ik wil graag in de kinder sector maar weer nanny zijn denkik niet, bij ieman inwonen ben ik denkik na 23 jaar straks wel klaar mee hha
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}