estee22.reismee.nl

Gold Coast + Byron Bay

Hallootjes allemaal, afgelopen vrijdag nam moeder mij mee met de 2 jongste naar opa en oma in de gold coast.na een rit van 3 uurt kwamen we aan in Tugun, een wijk van de GC. bovenop deze heuvel hadden we een prachtig uitzicht! je zag de vliegtuigen op ooghoogte voorbij komen die moesten landen het weer was mooi en lekker cool in het huis.EN,,, Queensland heeft een -1 tijdsverschil met NSW. 's middags heb ik even opgepast en ben daarn onder begeleiding van oma naar de buren gestuurd.. correctie...buurmannen. er was een homo stel naast hun die stond te springen om een nederlandse gezien 1 van hun nederlands was. ik gokt op relatief jonge mannen... ze waren opa leeftijd haha!:D niet minder leuk natuurlijk! heerlijk nadmiddagje gehad met een wijntje en een lang uitgesteld sigaretje! zaterdag heb ik samen met oma op de kinderen gepas, naar het park geweest etc etc. zaterdag middag namen Buurman & Buurman mij mee naar een gigantisch winkel complex! koppie koffie en wat rondkijken.. doorgereden naar Surfers Paradise en weer terug. want.. in de namiddag zou Amanda me komen ophalen voor uit eten. ik heb Amanda in 2008 n londen een half u leren kennen en daarna natuurlijk noooit van elkaar gedacht nog te zien behalve via FB.. SO UNREAL! en een lekker dinér:D zondag niet uitslapen want om 8 u in de auto om mij af te zetten in Byron Bay. Het bckpackers dorp! en nee... ik ben niet op de happy-magic Nimbin-bus-tour gegaan! ,, iets met cookies, spacen etc.. ;) het YHA hostel was tof, keuken,koelkasten, fijne beddenen dat voor $30per nacht:D zondag weinig gedaan, rondgelopen en wat bekeken, ff lekker bijkomen:) savonds gekaart met Canadese en Duitse roomies:) maandag was het weer in BB net al de dag ervoor, veel hoosbuien. maar om 10 u zat ik aan een banana bread ontbijt in de hoofdstraat. en ben daarna de loop route naar The Lighthouse gaan ondernemen. gezien ik alleen mijn Converse Allstar slippers mee had heb ik de 2 u tocht door het bos, trappen, regen, moist op hen gelopen..boven aangekomen was het mooi, maar bewolkt. doorgelopen naar het meest oostelijke punt van Australie, naar de baai waar ik dolfijnen gespot heb en terug via het strand naar het dorp. ik kwam uiteindelijk terug na 5 uur lopen, zonder rug, nek, voet klachten, zelf geen blaren! de avond lekker zelf gezonde pasta gemaakt en lekker gekletst met een nieuwe kennis: Samantha uit Toronto. mn kamergenoot. toegevoegd op FB en haar vanochtend in BB gedag gezegd. vanochtend de Greyhound bus naar Coffs gepakt en 3 uur lang mijzelf verbaasd over de natuur, het land, mijn weekend... ik kom nog niet mijzelf tegen, maar heb wel veel tijd om over mij na te denken.Ik ben er erg zeker van dat ik weet wat IK wil, bereiken, hebben en doen met mijn leven. ik zal er alleen een route voor moeten uitstippelen. voor de dingen waar ik zelf controle over heb dan. ik hoorde dat ze hier in AUS geen jeugdzorg achtig iets kennen.. hmm Emigreren?? haha. vanavond mijn haar rood geverfd voor de eerste keer in mijn leven en er morgen maar even een foto van maken. fijne avond leute! van een weldoordenkend meisje!

Tamara

meid, wat een bijzonder mooi verhaal!
Denk maar goed na over wat je wilt bereiken en probeer een route uit te stippelen!
Genieten nu daar want dit doe je (waarschijnlijk :) maar 1x in je leven!

Liefs Tamara