1st week
13 mrt. 2012
🇦🇺
vanuit Australië
wauw, dat was onbewust als ik erop terug kijk toch best wel intens die eerste week! ik mocht na 2 dagen wennen op donderdag beginnen met de 2 jongste. oppassen van 8.30 tot 3.30 ongeveer. daar waren zijzelf het alleen niet mee eens zo ging de donderdag ook.
het verbaasd me hoeveel tranen kinderen kunnen produceren, met of zonder mam.. en ik gok dat ze alledrie een hele sterke onderlip hebben met al het gepruil ;)
vrijdag avond gingen mam en pap uit eten. ik zou oppasen en ze nar bed doen. die van 4 is geen probleem , hij en ik kunnen erht goed met elkaar over weg! die van 2 heeft gehuild totdat ze in slaap viel en die van 6 wilde.. neee eisde eten!
toen mam en pap terugkwamen moest ik de waterlanden even laten gaan. ik dacht serieus even dat ik mijn kinder-magie kwijt was en dat dit nog wel een lange weg te gaan was..
het weekend bijgekomen , beetje meegeweest met de auto hier en daar. bellingen market etc..
zondag avond ging ik helpen met naar bed doen om te kijken of het aan mijn kinder Mojo lag of...
dus verhaaltje bij de jongste, die daarna zonder gemor dr tanden ging poetsen (bij mama moet dat in de houdgreep) en daarna Cuddle en kisses wilde.. WAUW! ''housten,, we have a breaktrough ! !''
zondag middag is digger door broer lief op de zwembad rand gevallen en ging hij niet naar kindies maandag, dus oppassen gister. dat ging beter.. en vandaag met de 2 jongste vergingen er ook geen tranen!
al met al kan ik dus NU al zeggen dat week 2 een succes vergeleken met vorige week;)
ook leer ik al aardig wat vogels kennen hier,, de lachende Cucaburra, de black cockatoo..
ook het bank gebeuren is geregeld, ik heb toch maar een andere simkaart gehaald want Global gossip heeft hier GEEEEN ontvangst! *TELSTRA WEL*
so far.. still good ^^ en nee,, ik mis het nederlandse weer Absoluut niet!;)
xxx
13 mrt. 2012, 10:45
Tuurlijk ben je je magie niet kwijt! Kinderen moeten gewoon even aan je wennen! Geef het de tijd!!
Gelukkig gaat het al beter, met een week of 2 weten jij en de kinderen niet beter en hoor je er vast helemaal bij! Er valt ook niet veel te missen aan het weer in NL! Al komt de zon er af en toe door en gaan we de goede kant weer op! Liefs
19 mrt. 2012, 13:52
Herkenbaar, Esther.....mijn aupair-kindjes deden niet anders, ook 26 jaar geleden niet! Ze moeten even kijken waar jij staat. Daar wennen ze vanzelf aan! Komt goed. Groetjes van hier.....
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}