estee22.reismee.nl

Work & Holiday

zoo... weekend voorbij

de nachten waren wel lekker lang als je om 22 u op bed ligt, maar ik heb me helemaal de rampestampes gedroomd,, pfoei! tegen 8/9u er uit want na 10 u slaap is het wel op:P

de 3 dagen sydney waren tof, de eerste dag minder want het miezerde nogal. en ik zag er niet uit na die lange vluchten en weinig slaap. gisteren was beter. ik ben terug gegaan naar het Opera huis en de botanische tuinen in gelopen. wat een heerlijk weer! goed ingesmeerd en camera's op zak! gister avond kwam het met bakken uit de lucht, maar zo snel als dat het komt verdwijnt het ook weer. daarna is het net zo benauwd als in nederland voor een onweersbui.

de fotos ga ik vandaag of morgen proberen up te loaden, een tablet werkt toch echt anders dan een pc.

hier zit ik nu op het Work & Holiday bureau achter de pc. te wchten tot de presentatie begint. daarna terug naar het hostel en richting vliegveld:) ik vlieg om kwart voor 7naar Coffs

ik zie er erg naar uit om de Rowthornes te ontmoeten!

Es

Henk en Dineke

Leuk om je verhalen te lezen en op de hoogte te blijven wat je allemaal beleefd. Goede reis verder.
Groet'n oet Sap'meer