1 maart
- bagage
- nieuwe lenzen bestellen
-Visum
- verzekeringen regelen..
en zo kan ik nog wel even doorgaan. pfff.. wat moet ik nog veel doen! de komende 3 weken zullen hard gaan. ik wil nog een paar mensen zien voordat ik vertrek en misschien visa versa. ik geef geen feestje o.i.d.
1 maart , 14:00 uur vlieg ik van amsterdam naar Tapei. daar zal ik 2 maart 13:00 aankomen. en 's avonds 23;55 vlieg ik naar sydney. op 3 maart zal ik voet zetten om 12;15
in sydney! daar zijn ook mijn orientatie dagen en daarna vlieg/reis ik door naar Coffs harbour:)
Hoi Esther,
Ik lees al een tijdje je berichtjes, wat spannend allemaal. Het is wel snel gegaan bij jou!
Ik heb pas mijn intervieuw gehad en de 15de moet ik erheen. Ik vind het allemaal zo spannend maar dat zal nog niets zijn vergeleke met jou situatie! 1 maart is hendig snel, heel veel plezier & een goede reis! Wie weet treffe we elkaar nog eens down under!
ja tof he, ik wilde zelf ook met 3 á 4 maanden ong weg. dus heb er ook vaart achter gezet. komende herfst hervat ik mijn leven in NL wel weer
Goede reis en maak er wat van. We hebben ons aangemeld om je reisverhalen te lezen, om zo op de hoogte te blijven.
Groetjes oet Sap"meer